Praktische info

Beste bezoeker/deelnemer aan JapFest
Komende zondag wordt het gezellig druk op het TT Circuit Assen.
Om het verkeer in goede banen te leiden is het van belang dat je de juiste afslag neemt vanaf de snelweg.
 
SHOWPADDOCK
Kom je met jouw auto op de showpaddock te staan? Neem dan afslag 31a (Assen-Zuid)  Je hebt dan de kortste route naar de showpaddocks.
 
PARKINGS
Kom je bezoeken zonder showauto dan neem je ook  afrit 31a (Assen-Zuid) Je hebt dan de kortste route naar de parkings.
 
Houd je e-tickets gereed, geprint of op jouw smartphone, evenals je coronatoegangsbewijs (qr of anders)
Dan gaat de doorstroom het snelste.

Japfest vindt plaats op 10 oktober op het TT Circuit Assen. Tegelijkertijd vindt gescheiden van JapFest ook de events Deutsche Autofest en Bimmerworld plaats. Deze worden op nieuwe showterrein achter de hoofdrtibune georganseerd, ook met een eigen stage en paddockactiviteiten. Met een ticket voor Japfest kun je ook deze events bezoeken.

OPENINGSTIJDEN: 09.00-17.00

 

TT CIRCUIT ASSEN:
Het TT Circuit is gevestigd aan De Haar 9, 9405 TE Assen

Bereikbaarheid:

Auto:
Als u met de auto komt, volg de A28 en neem Afslag 31A (Assen Zuid). Na de afslag volgt u de borden TT Circuit. U wordt via speciale verwijzingen naar de parkeerplaatsen van het TT Circuit geleid.

Openbaar vervoer:
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1. Deze gaat rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushalte is gesitueerd op het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. 
 

OPENINGSTIJDEN:
JapFest 09:00-18:00

Coronatoegangsbewijzen worden vanaf 25 september verplicht voor toegang tot horeca en festivals en dus ook voor onze evenementen. Bij aankomst dien je een QR code van de coronacheck app te tonen of een geprint vaccinatiebewijs of negatief testbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Deze QR code kun je uploaden met jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of met een geldige negatieve test, die je maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement kunt afnemen bij de testlocaties van www.testenvoortoegang.org. Deze testen zijn gratis. Je kunt ook kiezen voor een testlocatie bij het evenement, de testuitslag is binnen 15 minuten klaar en krijg je per mail toegestuurd. 

Tickets
FOLLOW US: