Deelnemen

tracktime (vrij rijden)>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht voor rijder en passagier (16+), neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

 
 
Verdere informatie volgt nog !
 
Nog enkele belangrijke punten uitgelicht:
- Neem de ingevulde clausule mee naar de incheck. Hier krijgt u een polsbandje en deelnamesticker
- Zorg dat je aanwezig bent bij de briefing
- Een passagier is toegestaan, maar moet minimaal 16 jaar oud zijn.
- Zorg dat je op tijd staat opgesteld, 20 minuten voor aanvang sessie.
- Zorg dat u polsbandje om heeft en de sticker links boven op de ruit heeft geplakt.
- Een helm is verplicht, neem deze zelf mee
 
dragrace>

Pk’s, koppel, banden en reactie. En niet te vergeten: muscle cars en adrenaline! Dat zijn de ingrediënten van de 1/8 mile Dragraces.
Natuurlijk kennen we allemaal de dragraces van televisie, maar op JapFest kunt u dit spektakel in het echt beleven op de 201 meter van TT Circuit Assen. Bij dit onderdeel zullen tientallen van de allersnelste straatauto’s en professionele dragracers deelnemen aan de Dragrace en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. 
Voor slechts €25,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen auto (Japans/Aziatisch merk). Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. 

Enkele belangrijke punten!
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

 

Inschrijving en keuring is bij de TC / Technisch centrum, vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur.
Opstelling is bij de opstelstraat op de rechterpaddock einde pitboxen.
 
Enkele belangrijke punten!
 
1. Print je vrijwaring uit en neem deze ingevuld mee. Heb je geen printer, vraag een exemplaar bij de keuring om direct de clausule in te vullen
2. Lees het reglement aandachtig door
3. Helm is verplicht!!! Bijrijders zijn niet toegestaan.
4. Kom uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de sessie naar de opstelstraat op de rechter paddock . Daar is een korte check van de auto/en mogelijkheid invullen clausule
5. Rijdersbriefing is net voor de start in de vooropstelling of GT bocht waar de sprint start
6. Er is geen tijdsmeting maar het gaat via "hands up”
7. Maak duidelijk bij parkeerders bij aankomst dat je komt dragracen. Je komt dan op een speciaal deel waar ruimte is. Tenzij je eerst bij een club wilt staan.,
 
Opstellen bij opstelstraat / rechterpaddock einde pitboxen vanaf 12.15 uur.
 
Dit zijn de punten waar op gelet wordt tijdens de check:
De auto en bestuurder worden gekeurd op: 
- Stoel(en ) goed bevestigd 
- Gordel(s) goed bevestigd en werkend
- Helm 
- Accu goed bevestigd (geen tie-rap toegestaan) 
- Geen lekkages (water, olie of benzine) 
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden 
- Remmen dienen goed te werken 
- Geen losse spullen in de auto

GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

TICKETS

Parade>

Een leuke manier om je eigen auto (Japans/Aziatisch merk) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €25,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Deze informatie plaatsen we ook op deze pagina.

Belangrijk!
- Een passagier is mogelijk, deze persoon moet wel 16 jaar of ouder zijn.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door.

 

 

Nog enkele belangrijke punten uitgelicht:
- Neem de ingevulde clausule mee naar het kantoor naast het tankstation op de paddock. Hier krijgt u een polsbandje en deelnamesticker Klik hier voor clausule.
- Een passagier is toegestaan, maar moet minimaal 16 jaar oud zijn.
- Zorg dat je op tijd staat opgesteld, 20 minuten voor aanvang sessie.
-  De opstelstraat is op de rechterpaddock einde pitboxen
- Zorg dat u polsbandje om heeft en de sticker links boven op de ruit heeft geplakt.

TICKETS

 

best of show contest >

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto (Japans/Aziatisch merk)? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN 

 

 

revbattle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 

Aanmelden kan bij het podium op de paddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen.

Showpaddock>

De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw Japanse auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop.

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat. JapFest staat open voor alle Aziatische merken, dus ook Hyundai, KIA e.d.

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor circa 50+ auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto's vinden, die een breed beeld van de Nederlandse performance & styling scene weergeven. Wil je je club aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@402automotive.com 

Tickets
FOLLOW US: