Deelnemen

tracktime (vrij rijden)>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij rijden. Voor slechts €40,- kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit, met je eigen auto van een Japans/Aziatisch merk. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.


Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden!
 

AANMELDEN TER PLAATSE
- Sessie 1 rijdt tussen 11:00 en 11:20 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 09:00 en 10:30 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.
- Sessie 2 rijdt tussen 13:10 en 13:30 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 11:00 en 13:00 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.
- Sessie 2 rijdt tussen 15:25 en 15:45 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 13:00 en 15:00 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.

 

Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmelding ter plaatse. Daar lever je deze in. Je krijgt dan een sessie sticker voor op je auto en de benodigde polsbandjes.

Lees thuis het reglement en de schriftelijke briefing goed door, ter plaatse krijg je in verband met de Corona maatregelen geen mondelinge briefing meer.

Vergeet niet om een helm mee te nemen, deze is verplicht!

dragrace>

DRAGRACE
Voor slechts €35,- kun je deelnemen aan de dragraces. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen, je auto/motor moet van een Japans/Aziatisch merk zijn. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! 

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema van het evenement en een helm is verplicht.
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

 

AANMELDEN TER PLAATSE
De dragraces zijn verdeeld in 2 sessies, 10:00 - 11:00 uur en 14:30 - 15:20 uur.
Aanmelden is zondag tussen 08:00 en 09:45 uur in pitbox 1. Meld je eerst aan in pitbox 1 en zorg dat je 15 minuten voor de start van de sessie in de opstelstraat staat. Je auto wordt dan gekeurd.
Net voor de start krijg je een korte briefing, op de startgrid.

 

Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmelding ter plaatse. Daar lever je deze in. Je krijgt dan een sticker voor op je auto/motor en je benodigde polsbandje.

 

Lees thuis het reglement goed door, ter plaatse volgt nog een korte briefing, op het startgrid.

 

Vergeet niet om een helm mee te nemen, deze is verplicht!

Parade>

Deelnemen aan de parade is een veilige manier om kennis te maken met rijden op het circuit. Er wordt niet ingehaald, je blijft achter de 'pacecar’ rijden, en er wordt op rustig tempo gereden.
Één bijrijder is toegestaan, van 16 jaar of ouder, en een helm is niet verplicht. Bestel hier je tickets. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! 

 

AANMELDEN TER PLAATSE
De parade rijdt tussen 12:20 en 12:40 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 10:00 en 12:00 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.

 

Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmelding ter plaatse. Daar lever je deze in. Je krijgt dan een sticker voor op je auto en de benodigde polsbandjes.

 

Lees thuis het reglement en de schriftelijke briefing goed door!

best of show contest powered by Turtle Wax>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. 
 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen?

 

 

revbattle>

Bekijk hier het programma voor tijdstip en locatie. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de shop bestellen. Maar je kan ook je auto aanmelden voor de paddock, na goedkeuring krijg je van ons een showautoticket.

Showpaddock>

De mooiste getunede of gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw Japanse auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online ticketshop.

 

Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement. Je kan zelf bepalen wanneer je naar het evenement komt en weer weg gaat.

Dutch Time Attack>

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbijgeflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

 

De strijd gaat in drie fasen; de warm-up, de kwalificaties en de finale, waarbij het aankomt op stuurmanskunst. Als er 1 opwarmronde (inlap) is gereden gaan we de 'vliegende' ronde (flyinglap) in. Nu moet het gebeuren, hier gaat het om, deze tijd staat en elke fout, hoe klein ook, wordt afgestraft!  Je kunt jezelf aanmelden vanaf €125,- voor de Clubklasse!
Klik hier om deel te nemen.

Tickets
FOLLOW US: