Unieke Honda S2000 onthuld op 20 mei

Unieke Honda S2000 onthuld op 20 mei

Dat Japfest bekend staat om de meest unieke Japanse staatauto's is niets nieuws. De eigenaren van de JDM-auto's zijn veelal liefhebbers die veel geld over hebben om hun auto in de best mogelijke staat te krijgen. Zo ook de eigenaar van deze unieke Honda S2000 die momenteel klaargestoomd wordt om op tijd klaar te zijn voor Japfest! 

Wat moet je weten over deze Honda S2000?

Na een restauratieproces van meer dan drie jaar, komt de dag steeds dichterbij dat de Honda S2000 eindelijk weer rijdend op het asfalt te zien zal zijn. Je kunt je voorstellen dat er een hoop verandert is ten opzichte van drie jaar geleden. Ieder onderdeel van de auto is door specialisten aangepakt waardoor alleen de beste van het beste materiaal op deze auto gemonteerd zal worden. De rebuild is gedaan door Delta Lima Engineering, de lak en het 'bodywork' door Next Level Automotive, de onderdelen zijn afkomstig van AKR Performance, A4H-Tech en Mishimoto en de bodykit is van Showoff Imports. Voor het eindresultaat raden we jullie aan om zelf te komen kijken, want dit wordt echt een spektakelstuk op vier wielen. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL JE TICKETS HIER!

FOLLOW US: