Tuning: Nissan 350Z Roadster aanwezig

Tuning: Nissan 350Z Roadster aanwezig

Japanse auto's laten zich uitstekend lenen voor verschillende performance upgrades en tuning. Zo ook deze Nissan 350Z Roadster die vorige maand voor het eerst gepresenteerd werd op een autoshow. Het is haast onmogelijk om alle aanpassingen beknopt te verwerken in een nieuwsartikel, daarom is het aangeraden om deze parel in het echt te komen bekijken. Je kunt de 350Z de gehele dag tegenkomen op de showpaddocks van Japfest!

Wat moet je weten over deze Nissan 350Z Roadster?

Zoals in de intro al vermeld werd heeft deze auto de nodige aanpassingen gehad, dit zijn er zoveel dat we alleen de meest opvallende eruit lichten. Het eerste wat opvalt is dat de 350Z Roadster erg laag bij de grond ligt, wat vaak duidt op een airride installatie. Ook de wielen en velgen hebben een upgrade gehad ten opzichte van de standaard versies, zo staan ze ook op een bepaalde hoek waardoor ze negatieve camber bevatten. De kleur en wrap van de auto zijn al meermaals veranderd, momenteel heeft het een bordeauxrode/bruine glans wrap waar deze voorheen turquoise en grijs was. De 3.5-liter V6-motor in de Nissan 350Z Roadster levert doorgaans rond de 287 pk (213 kW). Dit vermogen kan variĆ«ren afhankelijk van het modeljaar en eventuele prestatie-upgrades die zijn uitgevoerd. Het koppel van de 3.5-liter V6-motor wordt meestal geschat op ongeveer 274 lb-ft (371 Nm). Dit is het koppel dat beschikbaar is bij de krukas en biedt de trekkracht en responsiviteit die nodig zijn.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL JE TICKETS HIER!

FOLLOW US: