Tuning: Nissan 200SX Turbo U9 aanwezig

Tuning: Nissan 200SX Turbo U9 aanwezig

Bij Japfest komen de meest bijzondere Japanse auto's naar TT Circuit Assen om hun trots op vier wielen te tonen aan het grote publiek. Unieke tuningsconcepten uit heel Europa komen speciaal voor deze Japanse dag naar Assen toe. In dit artikel kijken we naar de Nissan 200SX Turbo U9, die ook de gehele dag op de showpaddock te bewonderen zal zijn.

Wat moet je weten over deze Nissan 200SX Turbo U9?

De Nissan 200SX Turbo U9 was uitgerust met een krachtige 2.0-liter viercilinder turbomotor. Met zijn turbogeblazen vermogen bood deze motor opwindende acceleratie en dynamiek die goed was voor zo'n 200 pk (paardenkracht) en ongeveer 270 Nm (newtonmeter) aan koppel. Het ontwerp van de Nissan 200SX Turbo U9 was typerend voor sportauto's uit de jaren '90, met scherpe lijnen, een gestroomlijnde carrosserie en opvallende details. Het had een agressieve uitstraling die zijn sportieve karakter benadrukte. Het interieur van de 200SX Turbo U9 bood een sportieve en functionele omgeving voor de bestuurder en passagiers. Met comfortabele stoelen, een overzichtelijk dashboard en enkele luxe voorzieningen, zoals airconditioning en een krachtig audiosysteem, bood het een aangename rijervaring.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL JE TICKETS HIER!

FOLLOW US: