Toyota Celica met Veilside Bodykit aanwezig

28 Maart 2024
Toyota Celica met Veilside Bodykit aanwezig

De Japanse autoscène staat onder andere bekend om de vele aanpassingen die aan de auto's gedaan worden. Deze Toyota Celica uit 2001 is een mooi voorbeeld van een echte Japanse performance car. Gemonteerd met onder andere een Veilside Bodykit is deze auto de gehele dag op de showpaddocks van Japfest te zien.

Wat moet je weten over deze Toyota Celica?

De Celica van 2001 werd aangeboden met verschillende motoropties, afhankelijk van de markt. Een van de meest voorkomende motoren was een 1,8-liter viercilindermotor. Deze motor werd geleverd in verschillende varianten, waaronder een atmosferische versie en een versie met variabele kleptiming (VVT-i), die zorgde voor een betere prestatie en efficiëntie. Het vermogen varieerde afhankelijk van de motorvariant. De atmosferische versie produceerde typisch rond de 140-190 pk, terwijl de VVT-i-versie meer vermogen leverde, vaak tussen 180-200 pk. De eigenaar heeft ons laten weten dat er naast de Bodykit van Veilside ook nog een hoop andere aanpassingen gedaan zijn zoals, interieur, de lak, engine bay en nog veel meer. Zeker een kijkje in het echt waard dus!

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars! 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: