Honda Accord CU2 uit 2009 aanwezig

Honda Accord CU2 uit 2009 aanwezig

Een van de allergrootste auto- en motormerken van de wereld is Japans, dan hebben we het natuurlijk over Honda. Tijdens Japfest is dit merk opnieuw goed vertegenwoordigd met zowel honderden auto's als enkele motoren. In dit artikel kijken we naar een Honda Accord CU2 die vanuit Duitsland aanwezig zal zijn op Japfest. Je kunt deze auto dus in het echt komen bekijken op de showpaddocks in Assen!

Wat moet je weten over deze Honda Accord CU2?

Een van de populairste opties was de 2.4-liter viercilinder benzinemotor, die een vermogen leverde van ongeveer 190 pk (140 kW) en een koppel van rond de 220 Nm. Voor sommige markten was ook een krachtigere 3.5-liter V6-motor beschikbaar, die meer vermogen en koppel bood. Dankzij geavanceerde motortechnologieën en een efficiënt brandstofinjectiesysteem bood de Honda Accord CU2 een goede brandstofefficiëntie in zijn klasse. De Honda Accord CU2 was uitgerust met een uitgebreid assortiment aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder ABS (Anti-lock Braking System), tractie- en stabiliteitscontrole, meerdere airbags en actieve hoofdsteunen. De Honda Accord die afgebeeld staat heeft meerdere modificaties en aanpassingen ondergaan waardoor deze verre van stock is. Alle modificaties zijn er te veel om op te noemen, dus we nodigen je uit om het zelf te gaan ontdekken op Japfest zelf! 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: