Belangrijke informatie: "Enjoy, don't destroy!"

Belangrijke informatie: "Enjoy, don't destroy!"

Alle voorbereidingen voor een fantastisch Japfest zijn in volle gang. We gaan er weer een schitterend evenement van maken! Op het uitdrukkelijke verzoek van TT Circuit Assen (en we staan hier als organisatie volledig achter) vragen wij jullie aandacht voor het volgende.

In voorgaande edities zijn er veel klachten binnengekomen over overlast voor de omgeving. Het betreft hier overlast ’s ochtends in aanloop naar het evenement en overlast bij het vertrek. De klachten betreffen harde muziek uit auto’s, 'revven’, burnen en gevaarlijk rijgedrag op de openbare weg. Wij vragen jullie indringend rekening met elkaar te houden, zodat wij ook in de toekomst van onze fantastische hobby kunnen blijven genieten. Als we ons met elkaar als normale weggebruikers gedragen, is er helemaal niks aan de hand en kunnen we met z’n allen genieten van een schitterend auto-evenement.
Wij gaan hier ook op letten. Bezoekers die toch menen zaken aan hun laars te moeten lappen, worden er bij de entree uitgepikt en zullen geen toegang krijgen tot Japfest en andere 402 evenementen en schoonmaakkosten van eventuele bandensporen zullen doorberekend worden. Met lichtkranten op de aanvoerroutes wordt iedereen hier nogmaals op geattendeerd. Daarnaast zal er ook gebruik worden gemaakt van drones en motorsurveillances.

Uitgangspunt is: "Enjoy, don’t destroy”.  Als we ons daar met ons allen van bewust zijn, hebben wij ons feestje en heeft de omgeving een normale dag. Wij rekenen op jullie medewerking!

BESTEL JE TICKETS HIER!

FOLLOW US: