tracktime (vrij rijden)

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij rijden. Voor slechts €40,- kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit, met je eigen auto van een Japans/Aziatisch merk. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan.


Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden!
 

AANMELDEN TER PLAATSE
- Sessie 1 rijdt tussen 11:00 en 11:20 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 09:00 en 10:30 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.
- Sessie 2 rijdt tussen 13:10 en 13:30 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 11:00 en 13:00 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.
- Sessie 2 rijdt tussen 15:25 en 15:45 uur op de baan. Zorg daarom dat je tussen 13:00 en 15:00 uur bent ingeschreven ter plaatse. Dan heb je nog voldoende tijd om op te stellen.

 

Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmelding ter plaatse. Daar lever je deze in. Je krijgt dan een sessie sticker voor op je auto en de benodigde polsbandjes.

Lees thuis het reglement en de schriftelijke briefing goed door, ter plaatse krijg je in verband met de Corona maatregelen geen mondelinge briefing meer.

Vergeet niet om een helm mee te nemen, deze is verplicht!

Tickets
FOLLOW US: