Unieke Honda CRX Si uit 1990 aanwezig

29 Maart 2024
Unieke Honda CRX Si uit 1990 aanwezig

Alweer een klassieke Japanse auto die erg goed onderhouden is, in de afgelopen 34 jaar. De Honda CRX Si komt namelijk uit 1990 en dat is niet aan de auto af te zien! Deze Honda CRX Si zal dan ook tijdens Japfest op 20 mei de gehele dag op de verschillende showpaddocks te zien zijn!

Wat moet je weten over deze Honda CRX Si?

In totaal werd de Honda CRX geleverd met twee verschillende motoropties, namelijk de standaard configuratie met een 1.5-liter viercilinder motor die rond de 92 pk leverde. De motor in deze variant bedroeg een 1.6-liter viercilinder motor met ongeveer 125 pk. Standaard werd de CRX geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, maar een automatische transmissie was ook beschikbaar als optie.
Ondanks zijn compacte formaat bood de CRX uit 1990 verschillende kenmerken voor comfort en gemak, waaronder elektrische ramen, airconditioning (optioneel), een optioneel zonnedak en een hoogwaardig audiosysteem. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: