Toyota Supra MK5 van Razzcar aanwezig

15 Maart 2024
Toyota Supra MK5 van Razzcar aanwezig

Tijdens Japfest komen de meest legendarische en unieke Japanse auto's naar het TT Circuit Assen. Een auto die dan zeker niet mag ontbreken is de Toyota Supra, bekend van onder andere de Fast & Furious films. De afgelopen decennia is de auto flink veranderd qua uiterlijk, in dit nieuwsartikel kijken we naar de Toyota Supra MK5, die de hele dag op de showpaddocks te zien zal zijn. 

Wat moet je weten over deze Toyota Supra MK5?

 De MK5 Supra werd ontwikkeld in samenwerking met BMW en deelt een platform met de BMW Z4. De Toyota Supra MK5 maakte zijn debuut voor het modeljaar 2020. Het trok veel aandacht vanwege zijn moderne ontwerp, prestatievermogen en de heropleving van de Supra-naam.Onder de motorkap wordt de Supra MK5 aangedreven door een turbocharged inline-zescilindermotor afkomstig van BMW, met indrukwekkende prestatiecijfers. In zijn standaardconfiguratie levert hij ongeveer 335 pk en 500nm koppel.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest? 
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars! 

FOLLOW US: