Suzuki Swift Sport uit 2014 aanwezig

29 Maart 2024
Suzuki Swift Sport uit 2014 aanwezig

Suzuki mag als groot Japans automerk uiteraard niet ontbreken tijdens Japfest. Deze visueel zeer aantrekkelijke Suzuki Swift Sport uit 2014 zal dan ook aanwezig zijn op 20 mei. De Suzuki Swift Sport zal de gehele dag op de showpaddocks te bewonderen zijn. De auto heeft de nodige aanpassingen gehad, die we in dit artikel even kort zullen toelichten. 

Wat moet je weten over deze Suzuki Swift Sport?

De Suzuki Swift Sport werd aangedreven door een 1.6-liter viercilinder benzinemotor en leverde ongeveer 134 pk (100 kW) vermogen. Zoals in de intro al benoemd werd, is er het nodige aan de auto gesleuteld. Zo zijn de volgende onderdelen flink aangepakt: Livery, Schroefset, Kuipstoelen, Gordel 4 punts, Uitlaat Intake, Wielen, Remmen, Splitter set, Stuur, Clean front, Achterlichten, Stabilisator stangen voor en Race geurkaarten. Kom deze auto zeker in het echt bekijken, hoe deze aanpassingen er in het echt uitzien. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: