Subaru Legacy uit 2000 aanwezig

28 Maart 2024
Subaru Legacy uit 2000 aanwezig

In totaal zullen er een hele hoop Japanse automerken en modellen aanwezig zijn tijdens Japfest. TT Circuit Assen staat op 20 mei volledig in het teken van alles wat de JDM-scène ons te bieden heeft. In dit artikel kijken we naar de Subaru Twin-Turbo Legacy uit 2000 die op de showpaddocks van Japfest de gehele dag te zien zal zijn. 

Wat moet je weten over deze Subaru Legacy?
De twin-turbo Legacy-modellen waren vaak uitgerust met een krachtigere motor, zoals een 2.0-liter of 2.5-liter viercilinder boxermotor met twin-turbochargers. Deze motoren waren bedoeld om een aanzienlijk hoger vermogen te leveren dan de standaard Legacy-modellen, vaak meer dan 280 pk in sommige gevallen. De eigenaar heeft ons laten weten dat de Subaru de nodige veranderingen ondergaan heeft, wat ook terug te zien is in het uiterlijk. Onderdelen die aangepast zijn, zijn de volgende: HKS Blow Off Valve, 2000watt sub installatie, uitlaat, bc schroefset, custom interieur, lip en sideskirts. De eigenaar is ook nog van plan om er een Subaru STI V5 spoiler op te zetten. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: