Subaru Impreza uit 2008 aanwezig

26 Maart 2024
Subaru Impreza uit 2008 aanwezig

Het aantal auto's met Japanse komaf in Nederland is enorm, zo blijkt ook wel uit alle aanmeldingen voor Japfest dit jaar. In totaal zullen er ruim 2000 auto's aanwezig zijn op 20 mei in Assen. Een van die auto's die er zeker bij zal zijn dit jaar is de Subaru Impreza uit 2008. Deze Subaru zal dan ook de gehele dag te bewonderen zijn op de showpaddocks!

Wat moet je weten over deze Subaru Impreza?

De Subaru Impreza kreeg een legendarische status in het Wereldkampioenschap Rally door deze driemaals te winnen, zowel bij de constructeurs als rijders. De Impreza van 2008 was verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder een 2.0-liter viercilinder boxermotor en een krachtigere 2.5-liter turbocharged viercilinder boxermotor voor de sportieve WRX- en WRX STI-modellen. De 2.0-liter viercilinder was goed voor 150 pk terwijl 2.5-liter goed was voor 224 pk. De Impreza stond bekend om zijn kenmerkende Symmetrical All-Wheel Drive-systeem van Subaru, wat zorgde voor een verbeterde grip op het wegdek. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: