Pandem widebody Subaru WRX STI aanwezig!

02 April 2024
Pandem widebody Subaru WRX STI aanwezig!

Deze unieke kleurrijke Subaru WRX STI is voorzien van een Pandem widebody kit en is te zien op Japfest. Dit is overigens niet de enige auto met een Pandem Widebody kit op Japfest, want eerder kondigden wij al een 700+ PK Toyota Supra met een Pandem bodykit aan.

Wat moet je weten over deze widebody Subaru WRX STI?

Deze unieke WRX STI was 2 jaar geleden al eens te zien op Japfest en is dit jaar weer te bewonderen. Naast de Pandem Widebody is deze Subaru voorzien van een unieke gele wrap, STX schroefset, Emotion CR 3-delige velgen en is deze auto getuned. Een echte unieke Japanner en hij is te zien op Japfest.


Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: