Nissan Skyline R34 GTT uit 1999 aanwezig

27 Maart 2024
Nissan Skyline R34 GTT uit 1999 aanwezig

De Japanse autoscene in Nederland leeft als nooit tevoren! Populaire films als 2Fast2Furious blijken hedendaags nog steeds inspiratiebronnen voor verschillende eigenaren in Nederland. Zo ook voor de eigenaar van deze Nissan Skyline R34 GTT, die een hoop onderdelen heeft nagebouwd uit de film, zoals een NOS-knopje op het stuur, dezelfde achterbumper en onder andere spoiler. Deze auto zal tijdens Japfest te zien zijn op de showpaddocks! 

Wat moet je weten over deze Nissan Skyline R34 GTT?

De R34 GTT is uitgerust met een krachtige 2.5-liter RB25DET-motor met zes cilinders in lijn. Deze motor is voorzien van een turbolader en levert indrukwekkende prestaties met een vermogen van ongeveer 280 pk en 361 Nm koppel. De R34 GTT is uitgerust met geavanceerde technologische functies voor zijn tijd, waaronder een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem (ATTESA E-TS) en een elektronisch gestuurd differentieel (Super HICAS). Deze Skyline heeft meerdere modificaties gebaseerd op de Fast & Furious Skyline van Brian, neem een kijkje op de Instapagina om te zien welke veranderingen nu precies doorgevoerd zijn.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

FOLLOW US: