Nissan Silva S14 aanwezig

29 Maart 2024
Nissan Silva S14 aanwezig

Deze visueel aantrekkelijke Nissan Silva S14 is gebouwd tussen 1993 en 1998 en mag met recht een Japanse klassieker genoemd worden. De auto is bijvoorbeeld erg geliefd onder tuners en drifters vanwege onder andere de achterwielaandrijving. Deze Nissan Silva S14 zal aanwezig zijn tijdens Japfest op de showpaddocks. 

Wat moet je weten over deze Nissan Silva S14?

In Japan was de meest voorkomende motor de SR20DE, een 2.0-liter viercilinder motor met natuurlijke aanzuiging die rond de 160 pk leverde. De sportievere variant, de Silvia K's, was uitgerust met de SR20DET, een turbogeladen versie van dezelfde motor, die ongeveer 220 pk produceerde. Andere markten, zoals de Verenigde Staten, kregen ook varianten met een 2.4-liter motor. De Nissan Silvia S14 blijft een geliefde keuze onder liefhebbers vanwege zijn uitstekende balans tussen prestaties, stijl en aanpasbaarheid voor tuning. Het is een populaire auto in de tuner-gemeenschap vanwege zijn potentieel voor prestatieverbeteringen en aanpassingen.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: