Kleurrijke Nissan 350Z aanwezig!

02 April 2024
Kleurrijke Nissan 350Z aanwezig!

Deze kleurrijke Nissan 350Z zal te zien zijn op de showpaddock tijdens Japfets. De Nissan 350Z is erg gewild onder de JDM liefhebbers vanwege het aantal pk's dat deze auto standaard al levert. Met 280 pk en de achterwielaandrijving die deze Nissan 350Z heeft, is dit de perfecte rijdersauto voor een speelse en sportieve rijervaring.

Wat moet je weten over deze Nissan 350Z?

De eigenaar van deze Nissan 350Z vond zijn auto kennelijk te saai en liet hem Miami Blue spuiten. Daarnaast staat deze auto op luchtvering, waardoor hij flink wat centimeters kan zakken. Ook heeft de auto een Tomei titanium uitlaatsysteem, waardoor hij beter klinkt, custom velgen en een andere achterbumper.


Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

 

BESTEL JE TICKETS

FOLLOW US: