JapFest Assen kan doorgaan

03 Oktober 2020
JapFest Assen kan doorgaan

Het was sinds de persconferentie spannend of onze events, die we op onder andere Assen en Zandvoort organiseren, ook door konden gaan deze maand. Onze events passen net als de attractieparken in het "doorstroom model". Er zijn voldoende vierkante meters om de 1,5 meter te waarborgen. Echter sinds maandag kwam er een verbod op sportwedstrijden met publiek. Onze events op de circuits zijn altijd een combinatie van beiden. Waar eerst werd gesteld, dat een paddock evenement niet samen kan gaan met circuitactiviteiten is er recentelijk bericht gekomen, dat het wordt toegestaan met aanpassingen. Daarmee kan JapFest door gaan. Deelnemers aan dragraces, Time Attack, parade en vrij rijden mogen deelnemen. De activiteiten op de paddocks mogen ook doorgaan. Wel moet de tribune en het pitsdak gesloten blijven; er mag niet naar (auto)sport worden gekeken, ook niet langs de baan. Een rondvraag bij de aangemelde autoclubs leert, dat het overgrote deel zich hierin kan vinden en graag het evenement ziet doorgaan.

Wil je JapFest bezoeken, zorg dan dat je je houdt aan de overbekende maatregelen. Onze coronamaatregelen zijn ook dan van toepassing. We scherpen deze aan, o.a. met een mondmasker gebruik door onze crew op posities waar we met veel mensen in aanraking komen. Ook bij de horeca zullen extra maatregelen worden genomen. 

TICKETS NOG BEPERKT VERKRIJGBAAR
Koop jouw tickets zolang deze nog voorradig zijn in de ticketshop! Ter plaatse zal geen ticketverkoop zijn. Je kunt tickets kiezen met een tijdvak voor je aankomst.

Tickets
FOLLOW US: