Gazoo Toyota Supra MK5 Pandem aanwezig

02 April 2024
Gazoo Toyota Supra MK5 Pandem aanwezig

Tijdens Japfest zul je ongetwijfeld veel Toyota Supra's tegenkomen. Het mooie aan deze auto is, dat deze al sinds vorige eeuw gemaakt wordt en dus veel verschillende specificaties kent. In dit artikel kijken we naar een erg speciale versie van de Toyota Supra namelijk een Gazoo Pandem-versie, die tevens de gehele dag op de showpaddock zal staan.

Wat moet je weten over deze Gazoo Toyota Supra MK5 Pandem? 

Standaard wordt de Toyota Supra MK5 geleverd met een 3.0-liter twin-turbocharged inline-6 motor, deze Supra heeft echter ruim 700pk wat erop duidt dat er de nodige aanpassingen aan de motor en turbo's gedaan zijn. Ook het uiterlijk van de MK5 is niet onaangepast gebleven, zo is hij namelijk uitgerust met een Pandem kit en Gazoo racing livery. Vanuit Gazoo zijn er ook een hoop custom race onderdelen geleverd, die verwerkt zijn in de verschillende componenten van de auto's. Enkele andere aanpassingen zijn de dynamische spoiler en de motorkap van carbon.

Wat kun je verwachten tijdens Japfest? 
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars! 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: