Club : Mazda Mx-5 Nc Club

25 Mei 2022
Club : Mazda Mx-5 Nc Club

De Mazda MX-5 NC club is een zeer toegankelijke groep vol mensen met passie en enthousiasme die is ontstaan door de onafscheidelijke 'liefde’ voor de lichtgewicht Japanse 2-zitter. De Mazda MX-5 NC (beter bekend als 3e generatie) heeft zich door de jaren heen kenbaar gemaakt door zijn sportieve uiterlijk, wendbaarheid maar ook de fenomenale wegligging die zich o.a. binnen de wereld van het circuit door vele Cup’s heeft bewezen. Een achterwiel aangedreven roadster met een 50/50 gewichtsverdeling!

 

Binnen onze groep zit veel diversiteit in aftermarket opties uiteenlopend van ITB’s (Individual Throttle Bodies) en Turbo’s tot aan high-end Coilovers en Big Brakes, compleet klaar voor het Circuit en ter bevordering van de algehele performance! Maar ook auto’s gebouwd voor show in absolute Nieuwstaat met al het denkbare op het gebied van styling!

 

Daarnaast zitten er gelimiteerde exemplaren als de NC Karai en Senshu in de groep waar er maar 200 binnen de Europese markt voor zijn gebouwd. Kortom een groep voor en door de MX-5 NC!

 

Op de Showpaddock vind je meer dan 35 unieke MX-5 NC’s waaronder:

 

Mazda MX-5 NC2 BBR Turbo
Mazda MX-5 NC3 BBR Super200
Mazda MX-5 NC2 BBR Super180
Mazda MX-5 NC3 BBR Super225 ITB
Mazda MX-5 NC1 Trackbuild Mazda
MX-5 NC2 Karai NO. 39 en 105/200

Tickets

Tickets
FOLLOW US: