BREAKING NEWS: JAPFEST ZANDVOORT TOCH NOG IN 2020: 26 JULI

02 Juli 2020
BREAKING NEWS: JAPFEST ZANDVOORT TOCH NOG IN 2020: 26 JULI

Vorige week vond de laatste persconferentie plaats van het kabinet in het kader van versoepelingen voor onder meer de evenementenbranche. Er kan veel meer en eerder dan eerst werd bepaald. In plaats van vanaf 1 september kunnen evenementen onder voorwaarden weer plaatsvinden vanaf deze maand.
Dat houdt in dat 402 Automotive de kalender weer in positieve zin kan aanpassen dit keer! Zondag 26 juli wordt de nieuwe datum van Japfest op het Circuit Zandvoort en Japfest verhuist weer terug naar dit jaar. Natuurlijk zal dit eerste publieksevent na de lockdown plaatsvinden binnen de bekende maatregelen, met daarnaast een goede doorstroming van de deelnemers en bezoekers op de paddocks. Natuurlijk ontbreekt een vol baanprogramma niet, met de eerste ronde van Dutch Time Attack, de dragraces op de ΒΌ Mile en natuurlijk vrij rijden. Op de paddocks staan de mooiste Japanse bolides te pronken bij de diverse autoclubs, specialisten en bedrijven.

De ticketverkoop gaat vanaf vrijdag 3 juli 14.00 open. Koop snel je tickets met early bird korting, OP=OP!

Had je al kaarten gekocht voor Japfest Zandvoort, dan worden deze sowieso automatisch geldig gemaakt voor de nieuwe datum.

Tickets
FOLLOW US: