8e generatie Honda Accord aanwezig

29 Maart 2024
8e generatie Honda Accord aanwezig

Japfest staat bekend om de performance en tuningscène die bij de Japanse auto's hoort. In dit artikel kijken we naar zo'n dergelijke auto die flink aangepakt is, namelijk de 8e generatie van de Honda Accord. Zo is op het eerste oog al te zien dat de auto flink verlaagd is. Deze auto zal dan ook de gehele dag te bewonderen zijn op de showpaddocks van Japfest.

Wat moet je weten over deze Honda Accord?

Er is een wezenlijk verschil tussen de Honda Accord's met een 2.4-liter viercilindermotor en degene met een krachtigere 3.5-liter V6-motor. De eerst genoemde motoroptie is goed voor zo'n 177 tot 200 pk, waar de tweede motoroptie ruim 275 pk aanbiedt. Wat de viercilinder voor had op de V6-motor was het brandstofgebruik, zo was de viercilinder zuinig maar ook krachtig. De Accord werd aangeboden met zowel een handgeschakelde als automatische transmissie, afhankelijk van de gekozen optie. De Accord van de 8e generatie was ook beschikbaar met verschillende uitrustingsniveaus en optiepakketten, waardoor kopers konden kiezen voor extra luxe en geavanceerde technologische functies, zoals navigatie, lederen bekleding, en geavanceerde veiligheidssystemen. 

Wat kun je verwachten tijdens Japfest?
Kom op maandag 20 mei 2024 (Pinksteren) van 09.00 tot 17.00 naar het grootste Japanse auto festival van Nederland op het TT Circuit Assen. Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met een ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Dragraces op de 1/8 Mile. Op de showpaddocks een vol programma met de Best of Show Battle, Revbattles en Burnout Madness. Het wordt een schitterende dag met meer dan 2.500 Japanse showcars!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: