JAPFEST 2020

<

JAPFEST 2020

UPDATE 24 MAART
In verband met het verbod op evenementen in de komende periode heeft 402 Automotive enkele kalenderaanpassingen gedaan. We hebben inmiddels enkele events voorzien van een nieuwe datum. Een aantal events waaronder JapFest Zandvoort zijn in afwachting van mogelijke vervangende data. Momenteel gaan we uit van een start van het seizoen op 1 juni. Het door de overheid ingestelde verbod op evenementen geldt tot 1 juni, dus tot en met 31 mei. Indien u tickets heeft gekocht voor Japfest Zandvoort, lees dan dit artikel.

Ook in 2020 vindt JapFest plaats op Circuit Zandvoort en op het TT Circuit Assen. De JapFest Assen editie vindt plaats op zondag 11 oktober. De datum voor Zandvoort volgt z.s.m..
Natuurlijk weer met veel actie op het circuit met de 2e ronde van Dutch Time Attack en tientallen deelnemers voor de Streetlegal Dragraces op de 1/4 Mile. Op de showpaddock na de tunnel een vol programma met de Best of Show Battle. Met wederom een extra showpaddock voor de tunnel rechts! Daar ook een Music Stage met de populaire Rev Battle. Meld je nu aan voor de programma onderdelen en koop je tickets met korting!

FOLLOW US: